Huren

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Huren

Heeft u een noodknop nodig voor een kortere periode? Dan bieden wij onze all-in huurservice aan vanaf 39,95 per maand. U huurt een 4G knop voorzien van de nieuwste software en onze SIMzeker simkaart, die heeft als voordeel dat deze automatisch een netwerk kiest met het beste signaal. Deze simkaart is onafhankelijk en werkt met alle providers in Europa samen. De kaart heeft ruim voldoende tegoed voor normaal gebruik en is beveiligd tegen oneigenlijk gebruik. 

Voordelen van het huren van een noodknop bij mijnSOS:

  • Ideaal voor korte periodes (minimaal één maand)
  • Huur is per maand opzegbaar
  • Voorzien van SIMzeker simkaart, inclusief bel- en sms-kosten
  • Nieuwste software
  • Inclusief installatieservice

Na de eerste maand is de huur maandelijks opzegbaar. De simkaart wordt gekoppeld aan uw mijnSOS noodknop en is beveiligd voor diefstal of oneigenlijk gebruik. De simkaart blokkeert automatisch als deze vanuit een ander apparaat gebruikt wordt. We rekenen een borg van 50 euro. Als u de knop weer inlevert en wij de knop in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het bedrag terugstorten op de rekening. Bij schade aan de knop en of de oplader zullen wij de kosten van de borg niet terugstorten.

Vrijheid en veiligheid gaan samen met de noodknoppen van mijnSOS.be

Langer thuis wonen? Alleen aan het werk zijn? In het donker de hond uitlaten? Soms even de weg kwijt zijn? Je kinderen buiten laten spelen? Met een alarmknop met GPS staan u en uw familie snel en veilig met elkaar in contact als dat nodig is. MijnSOS.be levert uitsluitend betrouwbare noodknoppen van de hoogste kwaliteit en met een volledige service indien gewenst.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een GPS-alarmknop? Neem gerust contact op met mijnSOS.be en bel +31 40 3113777 of mail naar verkoop@mijnSOS.be