SOS-knop ouderen

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Type noodknop
 1. SOS horloge 2 items
 2. SOS noodknop 1 item
Docking station
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
 3. Optioneel 1 item
 1. SOS-knop 4G zwart

  Lente actie

  mijnSOS SOS-knop 4G
  Vanaf 157,- 129,75
 2. Alarm horloge

  Lente actie

  mijnSOS Alarm horloge
  Vanaf 119,- 98,35
 3. Smart alarm horloge
  mijnSOS Smart alarm horloge
  Vanaf 199,95 165,25
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Eenvoudigste SOS-knop voor ouderen

Elke SOS-knop voor ouderen is eenvoudig in gebruik en werkt door middel van 4G en GPS overal! De knop kan worden gedragen aan bijvoorbeeld een riemclip of horloge. Wanneer u op de SOS-knop klikt, belt de noodknop automatisch naar de door u ingestelde telefoonnummers. 

SOS-knop aankopen?

Hierboven een overzicht van de meest gekozen alarm knoppen voor ouderen. Het voordeel van een seniorenalarm van mijnSOS is dat deze overal betrouwbaar werkt. MijnSOS is importeur van noodkoppen en SOS-horloges en hierdoor heeft u de zekerheid van een goede service en altijd de nieuwste versies en techniek. Bij mijnSOS zit u niet vast aan maandelijkse kosten of aan een abonnement. U betaalt alleen de bel- en sms-kosten rechtstreeks aan uw simkaartleverancier zoals Vodafone, KPN of een andere provider. Of u nu kiest voor een senioren alarm, een senioren alarmhorloge, een alarmknop of een senioren alarm polsband, mijnSOS heeft altijd een goede oplossing voor u. Heeft u advies nodig bij het kiezen van alarm voor ouderen? Wij adviseren u graag. Onze klantenservice is bereikbaar op nummer: 040-3113777.

Vrijheid en veiligheid gaan samen met de noodknoppen van mijnSOS.be

Langer thuis wonen? Alleen aan het werk zijn? In het donker de hond uitlaten? Soms even de weg kwijt zijn? Je kinderen buiten laten spelen? Met een alarmknop met GPS staan u en uw familie snel en veilig met elkaar in contact als dat nodig is. MijnSOS.be levert uitsluitend betrouwbare noodknoppen van de hoogste kwaliteit en met een volledige service indien gewenst.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een GPS-alarmknop? Neem gerust contact op met mijnSOS.be en bel +31 40 3113777 of mail naar verkoop@mijnSOS.be