Over mijnSOS.be

Waarom een noodknop van mijnSOS.be?

MijnSOS is bijzonder geschikt voor drie doelgroepen:
1. Ouderen
Steeds meer ouderen wonen lager zelfstandig thuis en hebben soms een beetje hulp nodig van de directe omgeving of familie. MijnSOS helpt bij het veilig langer zelfstandig wonen. De noodknoppen van mijnSOS.be beschikken over de nieuwste technologie die ouderen de zekerheid te geven op momenten dan het nodig is.
2. Kinderen
Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe "eng" het soms kan zijn je kinderen in een speeltuin of bij vriendjes te laten spelen. De compacte sos-trackers van mijnSOS.be geven  als ouder inzicht waar uw kind is. Ook kunt u u kind altijd direct bereiken. Mocht uw kind zich niet veilig voelen; met één druk op de knop bent u gewaarschuwd.
3.Alleen werkers / lone workers
In steeds meer beroepen zijn medewerkers op zichzelf aangewezen. In de zorg, industrie, beveiliging en tal van andere branches werken veel medewerkers alleen. In geval van nood eem val of een onveilig gevoel is het pakken van een mobiele telefoon niet altijd mogelijk. Een eenvoudige en betrouwbare noodknop die overal werkt is dan een goede oplossing.
 

Wie zijn de mensen achter mijnSOS.be:

MijnSOS.be is een onderdeel van ComPlus BV uit Nuenen. Het bedrijf is opgericht is 2003 en bekend van verschillende webshops zoals AEDvoordelig, AEDleasen en mijnSOS.be. Alle webshops richten zich op een hoog serviceniveau, klanttevredenheid en eerlijke prijzen. Al drie keer heeft ComPlus BV de FD-gazelle award in ontvangt mogen nemen en behoort hierdoor tot één van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bij ons familiebedrijf bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant die wij, met het hele team, optimaal willen adviseren en helpen. Welkom bij mijnSOS.be!

Vragen? Bel 07 848.13.89 voor advies op maat of stuur een e-mail naar verkoop@mijnsos.be.