SIMzeker® Abonnement

Met mijnSOS SIMzeker® bent u volledig ontzorgd met de meest betrouwbare simkaart speciaal voor onze noodknoppen. Met de kaart schakelt uw noodknop automatisch over naar het sterkste netwerk dat beschikbaar is. Zo bent u overal verzekerd van de best mogelijke dekking. Ook heeft u geen omkijken naar het beltegoed. Alle verbruikskosten voor bellen, sms'en en eventueel data zijn inclusief.

  • De meest betrouwbare simkaart voor noodknoppen
  • Selecteert automatisch het beste netwerk
  • Verbruikskosten inclusief
  • Maandabonnement (genoemde prijs per maand)
12,50 10,33
Productinformatie

Iedere SOS-noodknop heeft een eigen simkaart nodig. Dit kan met een prepaid kaart, een abonnement bij een telecom provider of met deze speciale simkaart van mijnSOS. De kaart is speciaal voor noodknoppen en heeft als belangrijkste voordeel dat deze automatisch een netwerk kiest met het beste signaal. Een gewone simkaart van bijvoorbeeld KPN, Vodafone of Simpel werkt altijd uitsluitend met het eigen netwerk. Deze simkaart is onafhankelijk en werkt met alle providers in Europa samen. De kaart heeft ruim voldoende tegoed voor normaal gebruik en is beveiligd tegen oneigenlijk gebruik.

Het automatisch wisselen tussen netwerken is mogelijk omdat de SIMzeker®-simkaart een buitenlands telefoonnummer heeft. Dit werkt exact hetzelfde als een Nederlands 06-nummer. Het is echter wel mogelijk dat de provider van uw eigen mobiele telefoon kosten berekent voor het bellen/sms’en naar buitenlandse nummers.

Voorwaarden gebruik SIMzeker®

Deze simkaart is alleen voor gebruik in mijnSOS alarmknoppen. Alle verbruikskosten binnen Europa zijn inclusief. Wij werken met een zogenaamd “fair use policy”, waarbij we uitgaan van een normaal gebruik van de noodknop. Mocht de simkaart bovengemiddeld veel gebruikt worden, dan nemen wij contact met u op en kunnen we in een uiterste geval de kaart blokkeren.

U betaalt geen aansluitkosten. De minimale contractperiode is 1 jaar. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. De kosten van de simkaart worden per maand vooruit gefactureerd.

De simkaart wordt gekoppeld aan uw mijnSOS noodknop en is beveiligd voor diefstal of oneigenlijk gebruik. De simkaart blokkeert automatisch als deze vanuit een ander apparaat gebruikt wordt.

Op de pagina voor het ondertekenen van het SIMzeker® contract vindt u de rest van de voorwaardes. 

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer SIMzeker001
Merk mijnSOS
Deze wordt het ...
SIMzeker

SIMzeker® Abonnement

12,50 10,33